Voor de vijfde keer op rij: het Fletcher TOP Toernooi

Dinsdag 14 augustus en zaterdag 18 augustus is sportpark de Koerbelt de plek waar de voetballiefhebber moet zijn. Voor de vijfde keer op rij vindt hier het Fletcher TOP Toernooi plaats. Met 8 topploegen uit de regio is spektakel gegarandeerd. Naast gastheer Excelsior’31 zijn ook oud-winnaars SVZW en SC Silvolde van de partij. Het deelnemersveld wordt gecompleteerd door DOS’37, Jong De Graafschap,  Berkum en de nieuwkomers RKZVC en Achilles 18894. Een top deelnemersveld waar de organisatie trots op is.

De toegang is, zoals gebruikelijk, gratis. Dinsdag 14 augustus trappen we om 18.30 uur af met Excelsior’31 tegen Dos’37 en SVZW tegen SC Silvolde. Alle oud winnaars mogen dus direct aan de bak.

 Zaterdag 18 augustus worden om 13.00 de laatste poulewedstrijden gespeeld met aansluitend de finaleronde. De finale wordt om 16.30 uur gespeeld.

Foto’s: Jan Sanderman

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer