Quick’20 begint met verlies

Het Oldenzaalse Quick’20 is het nieuwe seizoen in de derde divisie gestart met een nederlaag. In eigen huis was het bezoekende JVC Cuyk met 1-2 te sterk voor de ploeg uit Boeskoolstad. Na een aftastend begin was het de bezoekers die de eerste mogelijkheid kreeg om te scoren.

Balverlies van de thuisclub  leidde de 0-1 in. Uit de counter verschalkte Rik Renirie (foto) halverwege de eerste helft doelman Lars Iepma. Op een paar kleine mogelijkheden na werd de thuisclub niet echt gevaarlijk en aangezien de gasten ook niet tot scoren kwamen ging beide ploegen met de 0-1 stand de rust in.

Tien minuten na rust verdubbelde Lars Loermans de stand en toen twintig minuten voor tijd Bas ter Horst de aansluitingstreffer voor de thuisclub binnen schoot werd het toch nog spannend. Quick’20 wist echter, mede door de doelman van de gasten Yorrit Kanters (foto), het tij niet te keren en bleef zo met lege handen op eigen veld achter.

Foto’s: sportfoto-oost