6e Richard Bertelink Memorial op 17 en 19 augustus bij RKSV NEO

RKSV NEO organiseert a.s. vrijdag 17 en zondag 19 augustus de 6e editie van de Richard Bertelink Memorial, een voorbereidingstoernooi voor standaardteams. Dit toernooi wordt vrij vroeg in de voorbereiding gehouden en is een ideale gelegenheid voor de trainers om wat spelers of opstellingen uit te proberen.

De organisatie heeft op een tamelijk laat moment te kampen gehad met twee afzeggingen en heeft daardoor de opzet iets aan moeten passen. De volgende zes clubs geven acte de présence: Borne, FC Eibergen, BWO, HSC ’21 2, SDC’12 en uiteraard NEO zelf. Per saldo dus een eersteklasser, een tweedeklasser, een derdeklasser, twee vierdeklassers en het tweede elftal van derde divisionist HSC ’21. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er een halve competitie gespeeld.

Alle wedstrijden op vrijdag duren 45 minuten zonder pauze, op zondag 30 minuten.

Op vrijdag 17 augustus worden vanaf 19.00 door elke club twee wedstrijden gespeeld.

Op zondag 19 augustus worden vanaf 10.30 de laatste drie wedstrijden afgewerkt

De Richard Bertelink Memorial is een toernooi zonder grote prijzen. De voorbereiding op de competitie moet centraal staan, maar uiteraard zal elk team zijn wedstrijden willen winnen.
Foto’s archief RKSV NEO

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer