Beker- en oefenwedstrijden TVC’28

De spelers van TVC’28 van de nieuwe ‘oude’ trainer Marcel Waaijer zijn inmiddels alweer in voorbereiding op het nieuwe seizoen waarbij ze uitkomen in de 1e klasse na het prachtige kampioenschap van afgelopen seizoen in de 2e klasse. Zondag was er een trainingsdag en dinsdag avond staat al de eerste oefenwedstrijd op het programma. TVC zal een oefenwedstrijd spelen tegen SVZW. De aftrap iin Wierden is om 20.00u.

Komend weekend neemt TVC voor de 2e keer deel aan het ‘Noabertoernooi’ bij MVV ’29. A.s. vrijdag speelt TVC’28 om 18.45u tegen MVV’29. Om 20.30u vindt de aftrap plaats tegen noaber Stevo. Zondagmorgen om 11.15u speelt TVC tegen De Zweef waarna vervolgens de wedstrijden zijn om de plekken 1 & 2 en 3 & 4.

De daaropvolgende beker- en oefenwedstrijden zijn als volgt:

– Zondag 2 september: bekerwedstrijd SDC – TVC , aftrap om 14.00u

– Dinsdag 4 september: oefenwedstrijd Enter Vooruit 1 – TVC 1, aftrap om 20.00u

– Zondag 9 september: bekerwedstrijd TVC – SC Erica, aftrap om 14.00u

– Zaterdag 15 september: bekerwedstrijd De Esch – TVC , aftrap om 17.00u

De eerste competitiewedstrijd is zondag 23 september. Dan speelt TVC thuis tegen Tubantia. De aftrap is op De Grote Moat om 14.00u.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer