Bulgaar Lazov en de Belgische Minnen winnaars Future tennistoernooi

De Bulgaar Aleksander Lazov (foto) is voor de tweede maal winnaar geworden van het Future tennistoernooi in Oldenzaal. In de finale speelde hij tegen de Groninger Niels Lootsma. In de eerste set verzwikte de 24-jarige Lootsma zijn enkel. Hij stond op dat moment met 3-2 voor, maar na een langdurige behandeling moest hij toch bij de stand 3-3 opgeven.

In de dames finale stonden de Belgische Greet Minnen en de Nederlandse Arianne Hartono (foto) tegenover elkaar. Minnen was in twee sets veel te sterk voor de 22-jarige speelster uit Meppel, die overigens wel een goed toernooi kende maar vandaag de vorm miste om de Belgische het echt moeilijk te maken. Minnen won beide sets met 6-2.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer