Elke dag een muzikaal feest bij de Schröder Masterclass

De Schröder Masterclass bestaat niet alleen uit paardensport, maar kent ook een feestprogramma. Iedere avond nadat de wedstrijden zijn verreden en tussen de programmaonderdelen verandert het terrein in een feestlocatie, inclusief optredens van artiesten in allerlei soorten en smaken.

Op zaterdagavond 17 augustus zorgen de dj’s van QMusic voor een spetterend feest met QMusic The Party. Daarbij is er ook ruimte voor het van het rediostation bekende ‘foute uur” met muziek die je eigenlijk niet mooi mag vinden van de smaakpolitie, maar die stiekem toch wel heel lekker is.

Op zondag 18 augustus is er vanaf vier ’s middags tussen de bedrijven door livemuziek met Toon & Toon. Dit Oldenzaalse duo overgiet zijn muziek die in de basis bestaat uit accordeon en bas wordt met een smakelijke mix van stemmen. Het duo staat erom bekend dat het spontane reacties vanuit het publiek beantwoordt met een even frisse respons.

Daarna is er een thuiswedstrijd voor The Fortunate Sons. Deze prijswinnende coverband uit Tubbergen speelt het werk van Creedance Creawater Revival en brengt daarmee het muzikale gevoel van de jaren zestig en zeventig tot leven. Blikvanger is zanger en gitarist Toon Eppink, die met zijn performance en stemgeluid akelig dicht in de buurt komt van CCR-frontman John Fogerty. Na een succesvolle tour met hun Tribute to CCR treden zij maandagavond 19 augustus op tijdens de Schröder Masterclass.

Op dinsdagavond 20 augustus wordt de Schröder Masterclass traditioneel afgesloten met het Ruiterbal. De wedstrijden zitten erop en dus is het tijd voor een feestje. Daarvoor wordt DJ Sander Scheperman ingevlogen vanuit Enter. Sander is al meer dan twaalf jaar actief als dj en draait vaak in Club Merlijn en Hengelo en Dancing Bruins in Saasveld. Met een allround mix van zorgt hij geheid voor een goede sfeer en een gevulde dansvloer.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer