FC Twente te sterk voor het Turkse Göztepe SK en verwelkomt Spaanse verdediger

FC Twente heeft donderdagavond in Goor op de velden van GFC in de voorbereiding op het nieuwe seizoen het Turkse Göztepe SK, de nummer zes van de Turkse Süper Lig van het vorig seizoen, overtuigend en verdiend met 3-0 verslagen. Door een doelpunt van nieuwkomer Aitor Canalapiedra (foto r.) en een doelpunt even later van Ulrich Bapoh (foto onder) stond het halverwege 2-0 voor de ploeg uit Enschede. Na rust bepaalde Matthew Smith de eindstand op 3-0.

Tevens werd bekend dat FC Twente zich gaat versterken met de 24-jarige Spaanse verdediger Nacho Monsalve (foto). De Spanjaard, die het afgelopen seizoen uitkwam voor Huelva maar eigendom is van Rayo Vallecano, komt transfervrij over en tekent vrijdag een contract van een jaar. Nacho komt uit de opleiding van Real Madrid en maakte in 2016 zijn debuut onder Diego Simeone en kan in de verdediging op meerdere plaatsen worden ingezet.

 

Foto’s: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer