Fletcher TOP Toernooi van start

In Rijssen is dinsdagavond de eerste speelronde gespeeld in het Fletcher TOP Toernooi. Op de velden van Excelsior’31 nemen acht teams verdeeld over twee poules het tegen elkaar op. In poule A speelde RKZVC achtereenvolgens tegen Jong De Graafschap en tegen Achilles 1884. Tegen de ploeg uit Doetinchem werd kansloos met 4-0 verloren en ook tegen Achilles 1884 kwam de ploeg uit Zieuwent niet tot scoren terwijl de tegenstander twee keer het net vond. De vierde ploeg in deze poule is Berkum.

In poule B won Ecselcior’31 met 1-0 van DOS’37 en speelde men gelijk tegen SVZW (foto). De ploeg uit Wierden werd winnaar door het beter nemen van de shoot-outs. SVZW en DOS’37 speelden ook nog tegen Silvolde. Zowel SVZW als DOS’37 bleven met 3-0 aan de goede kant van de score.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer