HHC verliest van Jong Sparta na rood van Görtz

HHC Hardenberg is het nieuwe seizoen in de tweede divisie met een nederlaag begonnen. In Rotterdam verloor het met 3-1, na een 0-1 stand bij rust van Jong Sparta. De ommekeer in wedstrijd kwam toen Kevin Görtz een paar minuten na de hervatting met direct rood het veld moest verlaten.

HHC begon goed aan de wedstrijd en na negentien minuten stond het al 0-1 door een doelpunt van Rick Hemmink (foto onder). Ook daarna kreeg de ploeg uit Hardenberg kansjes om de score te verhogen, maar het bleef tot aan de rust bij dat ene doelpunt. Ook na het rood van Görtz bleef nog lang de 0-1 stand op het scorebord. Met nog ruim twintig minuten spelen maakte Kevin Ringeling gelijk en tien minuten later besliste Youssef El Kachati de wedstrijd. Zes minuten voor tijd maakte Gianni dos Santos er nog 3-1 van.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer