HSC’21 verliest in Veghel van Blauw Geel ’38

HSC’21 uit Haaksbergen is het seizoen in de derde divisie met een nederlaag begonnen. In Veghel verloor het team Daniel Nijhof (foto) ruim met 3-0 van Blauw Geel’38. Binnen twee minuten keken de gaten al tegen een 1-0 achterstand aan. Op aangeven van Hidde van Dijk schoot Danny Verbakel het eerste doelpunt van de wedstrijd binnen. HSC’21 kwam in de eerste helft niet verder dan een paar kleine mogelijkheden en aangezien ook de thuisclub ondanks een overwicht niet tot scoren kwam bleef het tot aan de rust bij dit ene doelpunt.

Na de thee ging HSC’21 verwoed op zoek naar de gelijkmaker maar het was toch Blauw Geel’38 dat een kwartier voor tijd door Mustafa Güler, die een hoekschop via de handen van doelman Jeffrey Brammer, de 2-0 binnenschoot. Rick Polman bepaalde een minuut voor tijd de eindstand op 3-0.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer