Ruim verlies Quick’20; kleine overwinning HSC’21

In de laatste oefenwedstrijd voor het begin van de competitie heeft het Oldenzaalse Quick’20 een ruime nederlaag gelden. In Almelo werd het tegen de wisselspelers van Heracles Almelo na een 3-0 stand bij rust met 6-0 verloren.  Binnen tien minuten stond het in het Polman Stadion al 2-0 door doelpunten van Vincent Vermeij en Silvester van de Water. Oud Quick’20 speler Reuven Niemeijer bepaalde de ruststand op 3-0. Lennart Czyborra (onder) scoorde na rust nog twee keer en de eindstand werd bepaald door Van de Water met zijn tweede doelpunt van deze avond.

In Haaksbergen boekte HSC’21 een kleine overwinning op het bezoekende AZSV. Voor rust kwamen beide teams niet tot scoren en het publiek moest ook in de tweede helft lang wachten op een doelpunt. Deze kwam zeven minuten voor tijd en de doelpuntenmaker was invaller Jordi Brinkman.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer