VIRO Criterium Cup Twente gaat verder in Borne en Ronde en Oldenzaal

Na de Ronde van Markelo en Enter in juli worden er voor de VIRO Criterium Cup Twente deze week 2 wedstrijden verreden. Aankomende donderdag 23 augustus is namelijk de Ronde van Borne en aanstaande zondag 26 augustus de Ronde van Oldenzaal. Leider bij de mannen is Jelle Wolsink. Hij heeft na de Ronde van Enter zijn VolkerWessels-Merckx ploeg verlaten en komt inmiddels uit voor de formatie van Vlasman Cycling.

Bij de vrouwen gaat Annet Pit aan de leiding in het klassement. Naast stand in de VIRO Criterium Cup wordt er ook gestreden voor de leiding in het Datavisual sprintklassement. De leider bij de mannen is ook hier Jelle Wolsink. Bij de vrouwen is Nadia Stappenbelt op dit moment de snelste in de tussenstand.

Combinatie van evenementen criterium

De Ronde van Borne wordt gehouden tijdens de bekende Bornse melbuul’n dagen. De Ronde van Oldenzaal tijdens de bekende Oldenzaalse De Boeskool is lós. Beide wedstrijden zijn daarmee onderdeel van een aantrekkelijk overall programma voor renners en publiek.

Programma VIRO Criterium Cup Twente – Ronde van Borne en Oldenzaal:

Vrijdag 23 augustus Ronde van Borne (vrouwen 17.30 uur/ mannen 19.00 uur)

Zondag 26 augustus Ronde van Oldenzaal (vouwen 14.30 uur/ mannen 16.00 uur)

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer