Zaterdag 31e editie E.J. de Mantoernooi van DOS-WK

Zaterdag 1 september 2018 organiseert korfbalvereniging DOS-WK voor de 31e maal het Erik J. de Man toernooi. Het Erik J. de Mantoernooi is voor de deelnemende verenigingen een uitstekende voorbereiding op de veldcompetitie die start in het weekend van 8 en 9 september.

De organiserende commissie is erin geslaagd om een interessant en internationaal deelnemersveld bijeen te krijgen. Voor de tweede keer neemt de selectie van de Duitse topploeg SKC deel aan het toernooi. Andere deelnemers zijn TOP uit Vroomshoop en de winnaar van vorig jaar Rigtersbleek uit Enschede. Het deelnemersveld wordt gecompleteerd door de junioren van DOS Kampen en gastheer DOS-WK.

De eerste toernooironde wordt gespeeld om 12.00 uur. De laatste wedstrijd start om 17.00 uur waarna aansluitend de prijsuitreiking plaats vindt. Er wordt gespeeld op het sportcomplex van DOS-WK aan de Geessinkweg in Enschede. De toegang is gratis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer