Opnieuw geen punten voor SDO

Zaterdag reisde SDO af naar Zelhem om te gaan spelen tegen SEV. Na de twee verloren wedstrijden van de afgelopen weken, was SDO zeer gemotiveerd om de punten mee te nemen naar huis. Onder natte weeromstandigheden floot de scheidsrechter om 15.30 uur voor het eerst. SDO begon sterk aan de wedstrijd, het eerste doelpunt was dan ook voor het bezoekende team. In de eerste fase van de wedstrijd ging de stand gelijk op en leek het er op dat het een spannende wedstrijd ging worden. Na een kwartier was het 5-3 in het voordeel van de thuisploeg. In het tweede deel van de eerste helft wist de ploeg uit Zelhem de leiding te nemen in de wedstrijd en weg te lopen bij de Westerhaarders. De Oranjehemden konden de thuisploeg niet bijhouden, het lukte de ploeg niet om de kansen die ze creëerden af te ronden. Ruststand 11-4.

Na een peptalk van de coach ging het team van Jan Nijkamp met meer vertrouwen de tweede helft in. Dit was niet veel later te zien op het scorebord. Het lukte SDO weer om de korf te vinden en hun kansen af te ronden. Helaas bleek dit niet genoeg te zijn. Het begon steeds harder te regenen en dit was ook te merken aan het spel van beide teams. Toch kwamen de Westerhaarders dichterbij, maar het lukte ze niet om het gat te dichten. SEV begon weer uit te lopen en hield de touwtjes stevig in eigen hand. Eindstand SEV – SDO 19-9

Volgende week spelen de SDO’ers om 15.30 uit tegen Midlandia 1 in Bunnik.