Bon Boys verliest van sterk fysiek Columbia

Het goede gevoel dat Bon Boys uit de aanloop naar het seizoen meenam, was in Apeldoorn zondag geen moment zichtbaar. Columbia ging in de regen en op het natuurgras het gevecht aan en dat was de bezoekers te machtig. Bon Boys zette daar te weinig tegenover en had het lastig met de opportunistisch spelende gastheren. Dat de enige treffer, na 24 minuten, onnodig viel, paste in het beeld van de wedstrijd. Dat er een misverstand en halfslachtig ingrijpen aan vooraf ging ook.

Pas vlak voor rust kreeg Bon Boys na een van de weinige goede aanvallen de eerste echte serieuze kans, maar Milan Bultman kreeg net niet voldoende vaart achter de bal. Bon Boys gaf meteen na rust heel even het signaal af, dat de ploeg het anders ging aanpakken, maar al snel viel de ploeg terug. Het was een worsteling zondagmiddag in Apeldoorn. Bon Boys ging met vier aanvallers op zoek naar de gelijkmaker, drong ook wel aan, maar de echte overtuiging was er niet. Mika kreeg nog de beste kans, toen hij de keeper omspeelde, maar net niet goed uitkwam. Veel meer had Bon Boys ondanks het vele balbezit niet te bieden op een middag, waarin teveel spelers te ver verwijderd bleven van het normale niveau. En dat breekt je op in deze sterke klasse, die dit seizoen aan kracht gewonnen lijkt te hebben.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer