Dames VKC’03 doen zichzelf te kort in Doetinchem

Zaterdagmiddag speelden de dames van VKC in Doetinchem tegen NDD2 de ploeg die vorig seizoen promoveerde. Met aanvulling uit dames 2 moesten de eerste punten van het seizoen nog binnen worden gehaald. De wedstrijd begon rustig, aan beide kanten uitsluitingen waar geen gebruik van werd gemaakt! Het was Marly Stopel die de wedstrijd open wist te gooien met een afstand schot. Gelegenheid keepster Laura ten Hoeve wist deze periode nog een strafworp te stoppen van NDD. Maar hierna wisten ook de dames uit Doetinchem een doelpunt te maken 1-1.

In de tweede periode was het spel dat van links naar rechts ging, maar niet op snelheid. Het tempo lag erg laag in de wedstrijd, vkc ging helemaal mee in het spel van NDD. Beide teams wisten deze periode weer 1x tot scoren te komen. Het was een wedstrijd van vele uitsluitingen. Beide teams wisten hier niet juist mee om te gaan en score bleef uit.

Het spel bleef traag en VKC had hier geen antwoord op. Beide teams wisten wederom 1x te scoren, aan VKC kant was het Annemiek Bekkedam met een solo zwemmende actie die het doel wist te bereiken. De laatste periode was de opdracht het eigen spel te gaan spelen, het tempo hoger te brengen in de wedstrijd. Het was via een ongelukkige strafworp van NDD die de voorsprong nam en vast wist te houden. Met wederom een minimale nederlaag hebben de dames uit Tubbergen weer zichzelf te kort gedaan.

Marly Stopel 2x en Annemiek Bekkedam 1x.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer