De Tukkers wint bekerduel in en van Haarle

De Tukkers heeft dinsdagavond het eerste bekerduel in en van Haarle gewonnen. Tot twee keer toe kwamen de gasten op achterstand maar uiteindelijk stapte de ploeg van de nieuwe trainer/coach Joost du Gardijn met 2-3 als winnaar van de mat. Na een half uur spelen kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong. Vijf minuten voor rust bracht Sjoerd Visschedijk op aangeven van Kjell Huisman zijn ploeg weer naast Haarle. Enkele seconden voor het rustsignaal schoot Haarle opnieuw met scherp en ging met een 2-1 stand aan de thee.

Ook in de tweede helft bleef De Tukkers slordig spelen. Uit een ingooi na een uur spelen kwam dan toch de gelijkmaker en het was opnieuw Visschedijk die het net wist te vinden. Dit keer op aangeven van Joep Egberink die met het hoofd doorkopte. Beide teams gingen op zoek naar de winst en het was uiteindelijk De Tukkers dat aan het langste eind trok. Luttele minuten voor tijd werd Visschedijk in het strafschop gebied neergehaald en Egberink schoot van elfmeter de 2-3 binnen.

Komende zondag speelt De Tukkers thuis tegen v.v. Lochuizen.

Foto: detukkers.nl

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer