Eredivisie OldStars toernooi in Almelo: dromen worden werkelijkheid

Het Polman Stadion van Heracles Almelo is op vrijdag 5 oktober, Nationale Ouderendag 2018, het decor voor het landelijke Eredivisie OldStars toernooi. De afgevaardigde teams van de betaald voetbalclubs strijden in een gezellige ambiance voor de titel. Ook laat de Eredivisie CV, in samenwerking met de Eredivisieclubs, KNVB en het Nationaal Ouderenfonds bijzondere voetbalwensen van 60-plussers in vervulling gaan.

Het toernooi staat bol van (sportieve) activiteiten. Naast de walking-football teams zijn een aantal Eredivisie-coryfeeën en bekende presentatoren zowel binnen als buiten de lijnen aanwezig. Tevens wordt op een feestelijke manier aandacht geschonken aan ‘OldStars walking football’ dat dit seizoen vijf jaar bestaat.

Gedurende het toernooi worden er voetbalwensen in vervulling gebracht. Voetballiefhebbers van zestig jaar en ouder kunnen tot vrijdag 28 september op www.eredivisie.nl/voetbalwens hun lang gekoesterde voetbalwens indienen. Wil je altijd al een keer een balletje trappen met ex-internationals zoals Sjaak Swart en Kees Kist, op 70-jarige leeftijd je debuut maken in het Polman Stadion of aanvoerder van Heracles Almelo zijn voor één dag: tijdens het Eredivisie OldStars walking football toernooi worden dergelijke bijzondere voetbalwensen werkelijkheid.

Foto: @Heracles Almelo

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer