FC Twente Vrouwen verliezen van ADO in laatste kwartier

FC Twente vrouwen heeft vrijdagavond in Den Haag een nederlaag geleden. Na een 1-0 ruststand voor ADO en een 1-1 tussenstand ging het alsnog in het laatste kwartier met 3-1 onderuit. De thuisclub begon fel aan de wedstrijd en kwam na twintig minuten spelen door Looyen op voorsprong. Jassina Blom was nog wel dicht bij de gelijkmaker, maar het bleef tot aan de rust 1-0.

Na de hervatting kwam FC Twente na tien minuten spelen door haar topscorer Renate Jansen (foto) naast de thuisclub. Zij kreeg ook daarna nog mogelijkheden de Tukkers op voorsprong te brengen maar een eigen doelpunt en een doelpunt van Grant zorgden er in het laatste kwartier voor dat de punten in Den Haag bleven.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer