FC Twente wint uit bij FC Dordrecht

FC Twente heeft zich vrijdagavond in Dordrecht gerevancheerd voor de thuisnederlaag van afgelopen week. Tegen de plaatselijke FC won de ploeg van Marino Pusic in een matig duel met 0-2 een stand die al bij de rust was bereikt. Peet Bijen (foto) liet het volle uitvak juichen toen hij een vrije schop van Aitor mooi binnen tikte. Uit opnieuw een vrije schop kwamen de Tukkers zelfs op een 0-2 voorsprong. Dit keer was het verdediger Antonio Stankov die met een mooie kopbal zijn eigen doelman verschalkte.

In de tweede helft probeerde de thuisclub de bakens te verzetten en scoorden zelfs de aansluitingstreffer. Maar op advies van de grensrechter werd dit doelpunt wegens buitenspel afgekeurd. Pusic bracht een kwartier voor tijd Bapoh voor Boere. Bapoh kreeg in het laatste kwartier twee keer de mogelijkheid om de wedstrijd definitief te beslissen. Eerst schoot hij naast en daarna werd ten onrechte de 0-3 wegens buitenspel afgekeurd.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer