Geslaagd Gerhard Nijkamp Toernooi bij Amicitia

Afgelopen zaterdag werd het traditionele Gerhard Nijkamp Toernooi gehouden bij Korfbalvereniging Amicitia, als start van het nieuwe korfbalseizoen. Zaterdagmorgen werden de wedstrijden voor de jeugd gespeeld onder geweldige fraaie weersomstandigheden op het Sportpark Het Midden in Vriezenveen.

Het was een drukte van belang op de accommodatie van Amicitia met wedstrijden voor alle leeftijden met heel veel enthousiaste toeschouwers. In verschillende poules werden de wedstrijden afgehandeld met ook verschillende poulewinnaars. De Vriezenveense selectie van Amicitia speelden hun poulewedstrijden tegen hoofdklasser Unitas en tegen het Friese CSL. Unitas uit Harderwijk was in beide poules het beste team.

Komende zaterdag speelt de selectie haar 1e thuiswedstrijd in de nieuwe competitie. Amicitia 1 tegen Dos Kampen en Amicitia 2 tegen het Groningse OWK 2, aanvang 1400 uur. Kom kennismaken met de korfbalsport op de fraaie accommodatie van Sportclub Amicitia.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer