Heracles wint doelpuntrijke wedstrijd in en van Heerenven

In een doelpuntrijke wedstrijd heeft Heracles Almelo tegen en in Heerenveen aan het langste eind getrokken. Na een 1-1 stand bij rust werd het uiteindelijk 3-5 voor de ploeg uit Almelo. De thuisclub werkte tot drie keer toe een achterstand weg maar na de vierde treffer van de gasten moest men zich toch buigen en gewonnen geven.

De achterhoede van de thuisclub stapelde fout op fout en daar profiteerden met name Adrian Delmau, 0-1, en Lerin Duarte, 1-2, gretig van. Het derde en vierde doelpunt van de Almeloöers kwam op naam van Kristoffer Peterson en de laatste treffer kwam van de voet van Mohammed Osman. Voor de thuisclub scoorde Sama Lammers de 1-1 en 2-2 en Morten Thorsby tekende voor de 3-3.

Foto’s archief: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer