HHC mist teveel kansen en verliest van Rijnsburgse Boys

HHC heeft door het missen van veel kansen verloren van het bezoekende Rijnsburgse Boys. Na drie minuten kwamen de gasten op een 0-1 door een doelpunt van Jeffrey Jongeneelen. Enkele minuten later was het alweer gelijk door Rick Hemmink die op aangeven met het hoofd van Rob van der Ley raak schoot.

Een hevig onweer belette even later het verder spelen waardoor er gedwongen werd gepauzeerd. Na deze pauze kwamen de gasten opnieuw op voorsprong. Op een pass van Jongeneelen schoot Bram Ros (foto onder) vanaf 25 meter raak. Schoten van Prijs en Hemmink (foto) en een kopbal van Werkman brachten geen verandering in de ruststand.

Na rust scoorden beide teams nog één keer. Eerst was het Rijnsburgse Boys die scoorde middels opnieuw Jongeneelen en een kwartier voor tijd bracht Glenn Kobussen de spanning terug door in een kluts de bal hard tegen het net te knallen. Tillema, Van er Leij en Reinders kregen daarna mogelijkheden te over, maar hadden het vizier onvoldoende op scherp staan om minimaal een punt in eigen huis te houden.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer