Jolly Jumpers U20-1 wint oefenwedstrijd van Herne

Afgelopen zondag hebben U20-1 meiden van Jolly Jumpers een oefenwedstrijd gespeeld tegen een team van Herne (HTC-BB).  Helaas moest het team van coach Richard Steggink het doen met slechts 7 speelsters, terwijl de tegenstander er 13 had. Vanaf het begin was het duidelijk, Herne wilde Jolly Jumpers verslaan met continue full court press. Helaas voor Herne wisten de Tubbergse meiden daar wel raad mee en konden zonder al te veel problemen de aanval opzetten. Het was een spannende wedstrijd waarbij Herne de eerste helft een voorsprong van enkele punten had.

Gelukkig kon Jolly Jumpers goed omgaan met de druk en bleef de aanval spelen zoals ze die getraind hadden. In het laatste kwart stond het team uit Tubbergen 10 punten voor en werd het toch nog even spannend doordat hun forward maar liefst drie driepunters scoorde. Doordat Jolly Jumpers nauwkeuriger was met de afronding onder het bord en een goede conditie werd de wedstrijd afgesloten met een overwinning van 5 punten verschil. Zondag 16 september begint U20-1 de competitie in de eredivisie af met een wedstrijd tegen BS Leiden in Leiden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer