Kleine nederlaag HSC’21 bij TEC

In Tiel heeft HSC’21 uit Haaksbergen een kleine nederlaag geleden. Na een 1-0 stand bij rust verloren de gasten nipt met 2-1. HSC’21 had het deze middag niet gemakkelijk tegen één van de titelkandidaten. De thuisclub creëerde vanaf het begin kans op kans maar de toeschouwers moesten toch nog twintig minuten wachten alvorens er gejuicht kon worden. Ewout Gauw scoorde en bepaalde de ruststand op 1-0.

In de  tweede helft deed HSC’21 meer van zich spreken en toen trainer Daniël Nijhof een dubbele wissel toepaste pakte dat wonderwel goed uit. Binnen de minuut scoorde Wessel Witbreuk een kwartier voor tijd gelijkmaker, maar hij en zijn teamgenoten konden er maar kort van genieten. Tien minuten voor tijd besliste ex-prof Serhat Koc de wedstrijd. HSC’21 probeerde nog wel een alles of niets offensief, maar de tijd was te kort om nog een puntendeling uit het vuur te slepen.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer