Manderveen opent seizoen met gelijkspel tegen avc Heracles

Op deze regenachtige zondag werd er om 14.00 afgetrapt. Heracles drukte Manderveen terug tot eigen helft en Manderveen kwam er vanaf het begin nauwelijks aan te pas. Na 7 minuten voetballen kwam Heracles op voorsprong uit een corner. Heracles had vanaf toen veel de bal maar tot echt grote kansen leidde dit niet. Net voor rust had Wout Wesselink de mogelijkheid om gelijk te maken maar hij raakte de buitenkant van de paal. Rust stand 0-1.

In de rust werd afgesproken meer druk naar voren te zetten en werd Tom Wessels als extra aanvaller ingebracht. Dit leidde direct tot enkele mogelijkheden. Een vrije trap van Joris Wesselink werd knap uit de kruising getikt. Niet veel later werd een lange bal van achteruit verkeerd ingeschat door de Manderveense verdediging, 0-2. Manderveen gaf niet op en bleef drukken op de verdediging van Heracles. Na 75 minuten voetballen kwam de aansluitingstreffer. Na een goede aanval gaf Rick Stopel een steekpass op Wout Wesselink en hij faalde niet in de afronding.

Met nog 10 minuten te spelen werd laatste man Timo Paus naar voren gestuurd om de gelijkmaker te forceren. Dit had het gewenste resultaat. Na een ingooi kreeg Timo Paus de bal voor de goal en daar stond Joris Wesselink bij de 2e paal om de 2-2 op het score bord te zetten. Niet veel later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Op basis van een goede inzet en veel werklust in de 2e helft is het een verdiende uitslag. Volgende week staat de uit wedstrijd tegen Lap première op het programma.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer