Mariënberg op bezoek bij Quick’20

Komende zaterdag speelt Mariënberg in Oldenzaal op sportpark Vondersweijde tegen Quick’20 zaterdag. Na welgeteld 1 duel staat Mariënberg keurig in het linker rijtje, plekkie nummer zeven, Quick’20 staat op de derde stek. Quick’20 wist vorige week te winnen in Hengelo van Wilhelminaschool met de mooie uitslag van 1-3.

Het is koffiedik kijken want na één speelronde kun je natuurlijk nog niet voorspellen wie er bovenin mee zal gaan draaien en welke ploegen om de rode lantaarndrager-trofee mogen strijden. Feit blijft wel dat Quick’20 een ploeg is, volgens de vele voetbalkenners, die bulkt van de individuele kwaliteiten en daarom wellicht hoge ogen zal gaan gooien. Vraag is op welk nummer de dobbelstenen voor de bewoners van de Vondersweijde zullen vallen.

Nieuw dit jaar bij Quick’20 is onder meer de hoofdtrainer. De jonge enthousiaste trainer Tim Engbers, kind van de club, staat aan het roer bij de zaterdagtak. Samen met zijn assistent Erik Hazewinkel zwaait hij de scepter bij de club die vooral bekend staat om haar eerste elftal wat al sinds de jaren 20 van de vorige eeuw tot de verbeelding spreekt.

Het wordt een zwaar seizoen voor Mariënberg ondanks het gelijke spel van afgelopen week tegen SVVN thuis, maar Quick’20 uit is andere koek. De wedstrijd in Oldenzaal begint om 15:00 uur.

Foto Quick: quick20.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer