Mariënberg opent thuis tegen SVVN

Komende zaterdag speelt Msriënberg haar eerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen op eigen veld. Tegenstander is dan SVVN uit Nijverdal , dat dit jaar negentig jaar bestaat. Vorig jaar was het duel Mariënberg – SVVN ook al de seizoen ouverture, tevens op het Westerpark.

Wellicht wegens het doorslaande succes heeft de KNVB in al haar wijsheid besloten om dit maar zo te laten voor het nieuwe seizoen wat aanstaande is. Wat zijn de verwachtingen bij Mariënberg, welke doelstelling(en) heeft de fanatieke en sympathieke trainer Niels van ’t Hoog van zijn werkgever meegekregen? Dat is een goeie, een lastige want dat is koffiedik kijken, maar dat geldt uiteraard ook voor de tegenstander van deze middag.

Het duel begint om 14.45 uur op het kunstgrasveld.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer