Mike Bolink goed bezig in Boekel

Dit jaar was voor Mike Bolink de eerste wedstrijd bij de MON waar hij met zijn tweetakt in de Open Inter klasse moest starten. De tijdtraining stond de Lakerveld racing rijder lang twee maar wist uiteindelijk de snelste ronde van allemaal eruit te persen. De eerste manche had Bolink geen beste start en begon als 12e aan de wedstrijd in de zevende ronde was hij op de 2e plaats aangekomen maar toen was de kopman reeds uit beeld verdwenen.Dus moest hij het uiteindelijk met een hele mooie tweede plaats doen.

De tweede manche was de start beter en kon hij rond plaats 8 aan de wedstrijd beginnen. Op het moment dat hij bij de 3e man in de buurt kwam ging het mis en met anderhalve minuut vertraging kon hij verder op een 22e plaats in het reststand van de wedstrijd wist hij nog terug te komen naar een 11e plaats. Totaal overall 5e en bij de MX Open Interklasse een mooie 4e plaats. Komend weekeinde zal Mike van start gaan bij de 2e Belgian Master wedstrijd in Orph le Grand Belgie.

Foto’s: fam. Bolink

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer