Seizoenkaart Heracles Almelo nog goedkoper

De seizoenkaart van Heracles Almelo was al de goedkoopste van de Eredivisie, maar na drie gespeelde thuiswedstrijden is deze nog verder in prijs verlaagd. Een seizoenkaart van de club, die momenteel de vierde plaats op de ranglijst bezet, is nu al verkrijgbaar vanaf €127,-. Kinderen, jeugd en zestigplussers zitten al voor €85,- de rest van het seizoen op hun eigen stoel in het Polman Stadion.

Na het treffen met FC Den Bosch in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker, dat dankzij twee doelpunten van Vincent Vermeij met 1-2 werd gewonnen, vervolgt Heracles Almelo de Eredivisie komende zondag in eigen huis. FC Emmen is de tegenstander van de Heraclieden. De aftrap van het duel is om 12.15 uur.

Voor voetballiefhebbers die nog niet direct een seizoenkaart willen aanschaffen, maar eerst sfeer willen proeven in het Polman Stadion heeft de club een oplossing. Zij hebben de gelegenheid drie wedstrijden te bezoeken voor de prijs van twee, al vanaf €30,-. Voor kinderen, jeugd en zestigplussers geldt een vanaf-prijs van €25,-.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer