STEVO met 1-0 onderuit in de beker tegen VV Luctor

In Almelo moest STEVO met 1-0 de meerdere erkennen tegen Luctor et Emergo. Het was de laatste bekerwedstrijd voor STEVO in de poule van drie. Eerder speelde STEVO 1-1 tegen DOS ’37 en verloor het met 3-4 van Vroomshoopse Boys. Voor STEVO zit het bekertoernooi er op door de onderlinge resultaten. Tegen Luctor kwam de ploeg van trainer Geert Veldhuis gehavend in het veld. Keeper Roy Kreuwel en aanvaller Roy Wigger ontbraken op het appel door omstandigheden en Ingmar Reinerink was geblesseerd aan de knie.

In de eerste helft was er weinig opwindends te vermelden of het moet de gemiste penalty van Niels Wigger zijn geweest. De keeper van de thuisploeg pareerde de bal goed. Ook Luctor wist het net niet te vinden uit de spaarzame kansen die ze kregen. In de tweede helft eveneens weinig spectaculaire momenten voor de beide doelen. Luctor gooide nu wel veel fysieke strijd in de wedstrijd en voor STEVO was het vooral noodzaak om heel te blijven met het oog op de eerste competitiewedstrijd, volgende week thuis tegen De Zweef uit Nijverdal.

Luctor ontsnapte één keer aan de verdediging van STEVO in het tweede bedrijf en schuin voor het doel op de rand van de zestien verdween de bal in de kruising van de korte hoek. Luuk Oude Lansink was kansloos. In de kleine voorsprong kwam geen verandering meer en zodoende konden de handen bij Luctor in de lucht na 90 minuten.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer