sv Vasse en Oldenzaal houden elkaar in evenwicht

Vasse heeft tegen Oldenzaal op een regenachtige zondag niet de drie punten in eigen huis weten te houden. In de eerste helft werden beide doelpunten gemaakt. Vasse begon goed aan de wedstrijd en wist een aantal keer gevaarlijk te worden. Na een klein kwartier spelen leidde dit tot de 1 -0. Daan Haarhuis werd met een prachtige steekpass, van zijn broer Sam, vrij voor de keeper gezet. Daan maakte geen fout en schoot beheerst de 1 – 0 binnen. Oldenzaal werd hierdoor wakker geschud en drukte Vasse de rest van de eerste helft terug. Vlak voor rust wist Oldenzaal de stand weer gelijk te trekken en de beide teams gingen rusten met 1 – 1. Na de rust kwam Vasse feller uit de kleedkamer, toch had Oldenzaal al na 1 minuut de 1 – 2 moeten maken, maar gelukkig voor Vasse had de middenvelder van Oldenzaal het vizier niet op scherp staan.
Vasse had de tweede helft meer grip op de Oldenzalers en dit resulteerde ook in enkele kansen voor Len Veelers en Chiel Veer. Doordat zij het net niet wisten te vinden bleef het scorebord op 1-1 staan. Uiteindelijk mag dit gezien worden als een terechte uitslag. Komende zondag gaat de ploeg op bezoek bij UD in Weerselo, dat het afgelopen seizoen glansrijk en ongeslagen kampioen werd in de 5e klasse met daarbij meer dan 100 gescoorde doelpunten.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer