TCPM Tukker Cup loting

Afgelopen woensdag was de loting voor de 2e editie van de TCPM Tukker Cup. Zo’n 150 personen zagen hoe diverse prominente in de Grolsch Veste deze loting verrichten en waar zijn of haar club werd ingedeeld tijdens de 2e editie van de TCPM Tukker Cup. Onder leiding van presentator Gijs Eijsink was deze woensdagavond ingericht als een heuse voetbalavond. Allereerst werden de ontwikkelingen van Ajax in de Champions League live gevolgd, om vervolgens te gaan beginnen met de loting van de 2e editie van de TCPM Tukker Cup. Na een officieel welkom van Thijs Assink (namens de organisatie) en Remi Leferink (sponsorzaken), mocht eerstgenoemde Rudi Eertman van sportclub Overdinkel naar voren vragen om het eerste hoogtepunt van de avond te volbrengen.

Tijdens de eerste editie van de TCPM Tukker Cup heeft de organisatie namelijk een bedrag van 1000,- euro opgehaald voor het KWF Kankerbestrijding en Rudi Eertman heeft deze mogen uitreiken aan de voorzitter van het KWF Twente. Vervolgens nam Evert Bleuming gebruik van de mogelijkheid om namens FC Twente een woordje te doen over hoe FC Twente kijkt naar het amateurvoetbal in onze regio.

Na een korte pauze, begon de loting vervolgens. Middels een leuk interview van Gijs Eijsink werden 16 dames teams door Inge Tijink (speelster Rigtersbleek) en Eddy Achterberg verdeeld over 4 poules. De 32 deelnemende teams bij de heren werden door Mark Tuinte (namens de hoodsponsor TCPM Ingenieurs & Adviseurs), Jos van der Veen (trainer winnaar 1e editie DETO), Evert Bleuming en Arnold Bruggink geloot. Daarnaast won TVO uit Beckum onze Geluk in de Tuk-ker Cup! De heren mogen met het elftal naar een brouwerij tour van de Grolsch in Enschede.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer