Tornado dames voor niets naar Apeldoorn

Vrijdagavond speelden de dames van Tornado D1 om 19.15u tegen Dros Alterno. In de eerste set hadden de dames uit Geesteren een klein startprobleem die al vrij snel was verdwenen. Tornado creëerde een goede servicedruk en speelden de rally’s op degelijke wijze uit. Met 25-20 was de eerste set voor Tornado. De tweede set was snel klaar. Door een serveserie van Femke Gehring stond er al snel een ruime voorsprong van 4-19 op het scorebord. Met vrij simpel volleybal hadden we de 2e set binnen en wisselde de ploeg in deze 2e set op alle posities.

De derde set begon heel anders, een afwachtende en te ‘lakse’ houding ontstond er. Het ging Tornado te makkelijk af. Het was net of er geen wedstrijdgevoel meer aanwezig was. En dat was natuurlijk ook zo, want….Er was door de Nevobo zowel geen eerste en tweede official aangewezen voor deze wedstrijd! Dus was de ploeg uit Geesteren uiteindelijk voor niets naar Apeldoorn gereden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer