Vermeij met twee doelpunten matchwinner tegen FC Den Bosch

Vincent Vermeij heeft met zijn twee doelpunten er voor gezorgd dat Heracles Almelo zich voor de tweede ronde van de KNVB beker geplaatst heeft. Tegenstander FC Den Bosch kwam in Den Bosch door Stefan Velkov, hij scoorde uit een hoekschop, na negen minuten op een 1-0 voorsprong, maar een minuut later was Vermeij trefzeker met zijn eerste doelpunt van deze avond. In het verder verloop van de eerste helft had Heracles Almelo wel het meeste balbezit maar echt gevaarlijk werden de gasten niet.

Ook in de  tweede helft bleef het initiatief bij de ploeg van trainer Wormuth en dat resulteerde tien minuten na de hervatting in het tweede doelpunt van deze avond voor de Almeloërs. Het was opnieuw Vermeij en opnieuw deed hij dat met zijn hoofd. FC Den Bosch moest toen wel komen en werd nog gevaarlijk ook, maar het bleef 1-2 en had Heracles Almelo zich voor de volgende ronde geplaatst.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer