Vrijdag start de eerste editie van A Local Swim Almelo

Vrijdag 14 september organiseert Sportbedrijf Almelo, in samenwerking met Stichting ALS Nederland, de eerste editie van ‘A Local Swim Almelo’; een openlucht zwemtocht van bijna 2km, waarbij er geld wordt ingezameld voor meer onderzoek naar de ziekte ALS.

Met de opbrengst van A Local Swim Almelo worden belangrijke onderzoeken naar de oorzaak en mogelijke behandeling van de zenuw-spierziekte ALS financieel ondersteund. Een gedeelte gaat naar de kwaliteit van zorg en leven van patiënten nu.

Naast de zwemtocht van bijna 2 km, is er ook een kidsswim (300 meter) en teenageswim (650 meter). Voor meer informatie over A Local Swim Almelo op www.alocalswimalmelo.nl

A Local Swim Almelo, is een zwemtocht waarbij er geld wordt opgehaald voor meer onderzoek naar ALS. Start & finish is voor het gemeentehuis van Almelo. De officiële opening begint om 16:00. Om 19:45 wordt de cheque uitgereikt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer