Wisselspelers bezorgen F C Twente drie punten

FC Twente heeft vrijdagavond in Velsen opnieuw drie punten in een uitwedstrijd gepakt. Won het vorige week met 0-2 bij FC Dordrecht, dit keer werd het tegen Telstar na een 1-1 stand bij rust 1-3 voor de Tukkers. Na vier minuten stond het al 1-0 voor de thuisclub door Shaquil Sno (links) die twee minuten eerder al een unieke kans had laten liggen op het openingsdoelpunt. Vijf minuten later was het alweer gelijk. Tom Boere (onder) rondde een mooie aanval doeltreffend met het hoofd af. Ondanks kleine kansjes bleef deze stand tot aan de rust gehandhaafd.

Na de thee zagen de  toeschouwers, die wind en regen trotseerden, een beter FC Twente en met name Boere kreeg tal van mogelijkheden om de score op te voeren. Een kwartier voor tijd werd hij ten koste van Jari Oosterwijk gewisseld en het was juist deze speler die luttele minuten later de 1-2 uit de kluts binnen tikte. In blessure tijd schoot een andere invaller, Rafik Zekhini, FC Twente definitief in veilige haven.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer