Wout Brama lang uit de roulatie

Aanvoerder Wout Brama heeft aan de bekerwedstrijd tegen FC Groningen een ernstige blessure overgehouden die hem lang het spelen zal beletten. Tegen het eind van de wedstrijd, door FC Twente met 0-2 gewonnen, werd hij door de gefrustreerde Japanner Doan getorpedeerd. Scheidsrechter Makkelie gaf de Japanner slechts geel ofschoon rood op zijn plaats was geweest.

Brama speelde de wedstrijd nog wel uit, maar hield pijn aan zijn  knie. Een MRI scan vrijdag wees uit dat hij een blessure aan de buitenkant heeft opgelopen. Zijn knie is in een brace gezet. Wie hem gaat opvolgen op het middenveld is nog niet zeker. Vermoedelijk gaat de voorkeur uit naar Jelle van der Heyden. De Braziliaanse linksback Ricardinho draagt de aanvoerdersband.

Foto archief: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer