De Zweef Vrouwen wint van Longa’30

Het vrouwen 1 team van de Zweef heeft een goede start gemaakt in de 2e klasse met een 1-0 winst op Longa ‘30. Afgelopen donderdag werd in de beker nog verloren met 6-0 van datzelfde Longa ‘30. De nieuwe hoofdcoach van de Zweef VR1 Kevin ter Haar kon echter de ervaring van die bekerwedstrijd prima gebruiken om het goede team uit Lichtenvoorde beter te bespelen. Longa ‘30 werd in de stromende regen vanaf het beginsignaal goed aangepakt.

Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van Longa ‘30. Een vrije trap werd halverwege de eerste helft, door nieuwkomer Fleur Hemmink, bijna vanuit stand in de hoek geschoten. Een terechte voorsprong. Ook in de 2e helft kreeg de Zweef de nodige kansen en werd daarmee een terechte winnaar. Volgende week gaan de Zweef vrouwen op bezoek bij de Tukkers in Albergen.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer