Zwak FC Twente verliest verdiend van effectief TOP OSS

Een onthutsend zwak spelend FC Twente is zaterdagavond in eigen huis tegen een verdiende nederlaag opgelopen. Tegen een effectief TOP OSS werd in een bijna uitverkochte Grolsch Veste 1-2. FC Twente had wel veel bal bezit, maar dat mocht ook van de tegenstander, maar ook ontzettend veel balverlies.

Door dit balverlies kwamen de gasten binnen zeven minuten op een 0-2 voorsprong. In de vijftiende minuut schoot de volledig vrij gelaten Bryan Smeets de bal langs Brondeel en zeven minuten later was het opnieuw raak. Nu was het Huseyin Dogan, zijn vijfde alweer, die volkomen vrij staand vanaf twintig meter kon aanleggen en raak schieten.

Na een half uur spelen deed FC Twente nog wel iets terug toen Aitor Cantalapiedra (onder) een voorzet van Ullrich Bapoh doeltreffend afrondde.

Wie dacht dat FC Twente in de tweede helft het tempo zou opschroeven en de tegenstander onder druk zou zetten kwam bedrogen uit. Marino Pusic bracht Oosterwijk nog wel voor Ramos, maar ondanks een paar goede kansen werd er niet meer gescoord. Na vier gespeelde wedstrijden heeft FC Twente slechts zeven punten, bezet een zevende plaats en heeft maar liefst vijf punten achterstand op koploper GA Eagles.

Foto’s: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer