Geflatteerde nederlaag Manderveen tegen TVV

Manderveen geflatteerd ten onder tegen TVV. Na het goede gelijke spel tegen AVC Heracles was het vertrouwen bij Manderveen ruimschoots aanwezig om ook tegen TVV een goed resultaat neer te zetten. Na een gelijk opgaande eerste kwart opende Manderveen de score. Een prima voorzet van Wout Wesselink werd binnen geschoten door Tom Wessels. Manderveen ging op zoek naar een tweede doelpunt onder andere Via Wout Wesselink en Roy Huzink, maar deze kwam helaas niet op het scorebord. De rappe Turken wisten het net wel te vinden. Diep in de blessuretijd van de eerste helft schoten de bezoekers de 1-2 binnen.

In de tweede helft bleven de beide ploegen aan elkaar gewaagd. Na een diepe bal kwam Tom Wessels in botsing met de keeper. De keeper reageerde zich daar op af op de Manderveense spits. De scheidsrechter besloot dit gedrag echter slechts te bestraffen met geel. Niet veel Later scoorde TVV vrijwel uit het niets de 1-3. Manderveen rechtte de rug en kwam terug tot 2-3, maar de grensrechter van de Turken besloot voor buitenspel te vlaggen. Zijn signaal werd door de scheidsrechter overgenomen, en voorkwam zo een zuiver doelpunt van de thuisclub. In de slotfase was het TVV dat nog 1 maal het doel trof. Al met al een geflatteerde 2-4 nederlaag voor Manderveen. Volgende week wacht de traditionele “burenruzie” in en tegen Langeveen.