Binnenland krijgt overwinning niet cadeau van Jolly Jumpers

Na een vrij weekend voor het eerste damesteam van Jolly Jumpers stond afgelopen zaterdagavond de uitwedstrijd naar Barendrecht op het programma. Na de wedstrijd in Katwijk hadden de roodhemden nog wat recht te zetten.

Na een voortvarend begin van de thuisploeg, waarbij de Jumpers zich lieten overrulen, vochten de dames uit Tubbergen zich terug in de wedstrijd. Jolly Jumpers stond als team te verdedigen en kon hierdoor aansluiting vinden bij Binnenland. Jumpers speelt met veel energie en er werd als team gevochten. De kleedkamer werd opgezocht met een ruststand van 32-30.

Na rust kwam Binnenland fel uit de kleedkamer, waardoor de Jumpers meer onder druk kwamen te staan. Hier hadden de Jumpers zo snel geen antwoord op. Na een paar goed uitgespeelde aanvallen deed Jumpers weer wat terug. Dit zette door in het vierde kwart waardoor Binnenland lichtelijk geïrriteerd raakte. Jumpers kon hier van profiteren. Na een goed uitgespeelde out of bounds van de thuisploeg gooit Binnenland de wedstrijd in het slot. Wat resulteert in een eindstand van 70-59.