SV Vasse verliest met 4-3 van Zenderen Vooruit

Vasse heeft in Zenderen niet de drie punten mee naar huis kunnen nemen. Op een zonnig en winderig sportpark werd met 4 – 3 verloren. Vasse begon goed aan de wedstrijd en kwam na een kwartier spelen op een één nul voorsprong. Tom Wiefferink gaf de bal uit een vrije bal goed voor en Randy Pegge wist met een ultieme poging de bal over de keeper te tikken. Na dit doelpunt leek de scherpte bij Vasse weg te ebben en liet het Zenderen wat in de wedstrijd komen. In de 25e minuut verloor Vasse in de opbouw de bal, de linksbuiten werd vrij voor Kenneth Schuurman gezet en schoot de bal binnen.

Na dit doelpunt verloor Vasse opnieuw de bal in de opbouw en ditmaal wist de spits van Zenderen de bal over de keeper te werken. Na rust was het opnieuw Zenderen dat wist te scoren. Een vrije bal van Zenderen werd door meerdere spelers van Vasse gemist en de spits van Zenderen kon de bal gemakkelijk intikken bij de tweede paal. Na dit doelpunt ging Vasse drukken maar het was weer Zenderen dat wist te scoren. Vasse werkte de bal niet weg en op die manier kon Zenderen opnieuw vrij gemakkelijk scoren. Vasse wist door twee doelpunten van Sam Haarhuis nog wel wat terug te doen maar dit was niet voldoende om nog een punt mee te nemen.