Heren Peatminers winnen op de UT van Arriba

Afgelopen zaterdag stond voor de heren van Peatminers de uit wedstrijd tegen de studenten van de universiteit van Twente op het programma. Het eerste kwart was het aftasten in de verdediging en het zoeken naar de opbouw in de aanval. Dit ging wat moeizaam en resulteerde in een achterstand van 5 punten. Het tweede kwart stond de aanval beter en werd er geprofiteerd vanuit de omschakeling. Ariba had geen direct antwoord op de omschakeling en dit resulteerde in een voorsprong bij rust van 10 punten. Het derde kwart was Ariba in eerste instantie scherp op de 3 punters maar toen Peatminers de verdediging hierbij actief op de schutters verdedigde werd hier de angel uit gehaald. De voorsprong zeker gesteld en daarmee ook de winst binnengehaald. Eindstand 54-60.