vv Langeveen verliest van SV De lutte

Zondag stond de wedstrijd tussen VV Langeveen en SV De Lutte in Langeveen op het programma. Vanaf het eerste fluitsignaal was het spelbeeld al duidelijk en Langeveen tastte af. De Lutte maakte het spel en kreeg enkele kansen maar de spitsen wisten de bal niet in het doel te werken. In de blessuretijd van de eerste helft kwam er een diepe bal richting de achterlijn van Langeveen. Niels Vrerink werd onreglementair naar de grond gewerkt. Dit werd niet waargenomen door de scheidsrechter waarna de spits de bal breed legde en de bal achter doelman Thijs Avéres werkte.

In de tweede helft was het zaak voor VV Langeveen om de rug te rechten en proberen om de gelijkmaker te maken. In de 46e minuut kreeg Maric Gijsbers de bal lekker op z’n wreef. Helaas spatte zijn schot op de kruising  uiteen. Na dit wapenfeit werd Langeveen verder terug gedrukt. Na 60 minuten spelen pakte Thijs Avéres de bal en hij wou het spel snel hervatten. De nummer 11 van SV De Lutte stak hier een stokje voor en trapte de Langeveense doelman na. De scheidsrechter twijfelde niet en trok de rode kaart.

Nu moest VV Langeveen doordrukken en proberen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar niets was minder waar. De Langeveense defensie kwam telkens een man te kort waarna de spits van SV De Lutte vrije tocht kreeg. Hij werd naar de grond gewerkt door Thijs Avéres en dit resulteerde in een penalty die werd binnengeschoten. SV De Lutte kreeg nog een aantal kansen maar deze werden gepareerd door de Langeveense doelman. In de 85e minuut kwam SV De Lutte op een 3-0 voorsprong.