Achtste nederlaag Quick’20; HSC’21 verliest van hekkensluiter

Het Oldenzaalse Quick’20 heeft zondagmiddag haar achtste nederlaag van dit seizoen geleden. Op eigen veld verloor het na een 0-2 ruststand met 1-2 van het bezoekende en middenmoter Blauw Geel. De thuisclub begon niet goed aan de wedstrijd en keek na zeven minuten spelen al tegen een 0-1 achterstand aan door een doelpunt van Rick Polman. Dezelfde speler bepaalde na bijna vijf en twintig minuten spelen de ruststand op 0-2.

In de tweede helft kwam de thuisclub niet dichterbij. Een kwartier voor tijd werd het toch nog spannend toen doelman Brahim Zaari rood kreeg en de toegekende strafschop door Jip Kemna werd verzilverd.  De tijd bleek voor Quick’20 echter te kort om nog een puntendeling uit het vuur te slepen.

 

HSC’21 uit Haaksbergen verloor zondagmiddag in Den haag met 1-0 van hekkensluiter HBS. Voor rust werd er niet gescoord en het enige doelpunt van de wedstrijd viel twintig minuten voor tijd door Willem Six. Op dat moment speelde de thuisclub met tien man door een rode kaart van ex-prof Ruben Schaken.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer