BC Bousema dit weekend twee keer in actie

Voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema wordt het komend weekend een druk weekend. De spelers van captain Ronny Hazewinkel komen namelijk twee keer in actie. Zaterdag thuis tegen het altijd lastige Dallinga.com uit Sluiskil en een dag later moet het op bezoek bij Burgmans Biljarts in Bergeijk.

“Het zijn stuk voor stuk twee teams die het ons in het verleden niet gemakkelijk hebben gemaakt”, weet de captain. “Neem de ploeg uit Sluiskil. Samen met ons staan ze op een gedeelde tweede plaats met vier punten. Alleen de eerste wedstrijd hebben ze thuis verloren van Zundert. Daarna was het twee keer 6-2 voor de ploeg van Berry Dallinga. Belangrijk is of Frédéric Caudron meedoet want dat scheelt een slok op een borrel”.

“Maar ook Burgmans Biljarts is niet te onderschatten ook al staat de ploeg van Johan Roijers op de voorlaatste plaats met één partijpunt behaald in de laatste wedstrijd tegen ‘t Hartje van Wanrooy. Winstpartijen waren er van Marco en Maarten Janssen”.

“Maar Roijers heeft ook nog Thorsten Frings en Therese Klompenhouwer op spelerslijst staan. Maar ook het meespelen Bart en Koen Ceulemans is een optie voor hem. Neen, het zal niet gemakkelijk worden ondanks dat ik beide dagen speel met Martin Horn, Stefan Galla, Wesley de Jaeger en Frans van Schaik (foto)”.

Op beide dagen beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer