Bon Boys wint met 3-4 van MVV’29

Hoewel de score wat anders doet vermoeden, was er voor Bon Boys 90 minuten lang geen vuiltje aan de lucht. De ploeg van Berthil ter Avest was heer en meester, maar gaf door nonchalance in de blessuretijd vanuit het niets nog twee treffers weg. Daardoor stond het na 93 minuten 3-4, in plaats van 1-4.  Onnodig en toch een smetje na een rimpelloze middag. De openingstreffer viel al snel.  Mick Beusenberg kwam alleen voor de doelman van MVV’29 en de jonge buitenspeler behield vervolgens de rust en het overzicht: 0-1. In die eindfase van de eerste helft ging er onnodig veel mis, waardoor in de rust de boel weer even aangescherpt moest worden.

In de tweede helft pakte Bon Boys het ritme van de eerste 20 minuten weer op. De ploeg heerste en verdeelde, en het was wachten op de goals. De 0-2 van Milan Bultman was een vrije trap die van richting werd veranderd, de 0-3  werd gescoord door Jeffrey Zijlstra. Vervolgens regen de bezoekers de kansen aaneen.  Maar na een misverstand op het middenveld was het MVV, dat de 1-3 scoorde. Het antwoord van Bon Boys volgde direct vanaf de aftrap. Na een heerlijke combinatie stond Erik Makkink alleen voor de goal: 1-4 .  Dat MVV in de blessuretijd nog twee keer scoorde, was dan ook teleurstellend, want het deed afbreuk aan de goede prestatie. Gelukkig voor Bon Boys bleef het daar bij, want vlak na de derde treffer van de thuisploeg floot de scheidsrechter af, waardoor Bon Boys een hectische slotfase bespaard bleef.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer