De Zweef opent nieuwe kunstgrasveld

De Zweef heeft zaterdag het nieuwe kunstgrasveld officieel geopend. De twee jongste spelende leden hadden de eer het lint door te knippen: Noël Westra en Sofie van Egmond. Dat hoefden ze niet alleen te doen; ze deden hun werk omringd door alle mini’s van De Zweef en gesteund door de spelers van De Zweef 1. Voorafgaand aan de opening sprak voorzitter Erik Heuver de bezoekers toe en dankte uitgebreid de vele vrijwilligers die met z’n allen verschrikkelijk veel uren hebben gestoken in en rond dit nieuwe veld.

Alleen zo is het geworden wat het nu is: het mooiste veld van Nederland omgeven door een geheel nieuwe bestrating, een nieuw terras en een prachtige overkapping als extensie van de kantine. Nadat Noël en Sofie het lint hadden doorgeknipt, speelden de allerjongsten een wedstrijd tegen het eerste. Tegen zoveel overmacht konden de mannen van Anton Wennemers niet op: ze verloren met 2-1. De openingsdag werd afgesloten met schieten om de penaltybokaal en een feestavond in het clubgebouw.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer