Dubbel weekend voor biljarters HCR Prinsen

Na de onverwachte nederlaag twee weken geleden bij ‘t Ivoor krijgen de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen dit weekend de gelegenheid om zich te revancheren. De ploeg van captain Dinand Prinsen komt namelijk dit weekend twee keer in actie, zaterdag thuis tegen hekkensluiter Aardexpress en zondag in Apeldoorn tegen A1 Biljarts.

“Maar vergis je niet in deze beide teams”, waarschuwt de captain. “Aardexpress heeft weliswaar slechts één punt, maar dat werd wel tegen Bousema in Lochem behaald terwijl dat team toen bijna in haar sterkste formatie aantrad. Dus een gewaarschuwd man telt voor twee!”.

“Ook een dag later in Apeldoorn zal het niet gemakkelijk worden, want zij zullen ongetwijfeld opnieuw thuis minimaal een punt willen pakken en daardoor thuis ongeslagen te blijven”.

Zelf kan de captain dit weekend over zijn beste spelers beschikken. “Inderdaad. Zowel zaterdag als zondag speelt de kersverse wereldkampioen Dick Jaspers (foto) op de koppositie. Zaterdag speelt Anno de Kleine op twee, Jelle Pijl op drie en Raymund Swertz op vier. Zondag komt ook Eddy Leppen zijn opwachting maken waardoor Anno en Jelle doorschuiven naar de plaatsen drie en vier en Raymund vrij is”. Aan een voorspelling waagt hij zich liever niet, maar hoopt wel aan deze dubbel minimaal drie punten over te houden.

Zowel zaterdag aan de Eibergseweg in Haarlo en zondag aan de Marktstraat in Apeldoorn beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur.

Foto: KNBB

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer